Tre gode grunde til hvorfor

fortæl os om dit arrangement, hvor, hvornår, hvor mange i bliver.

Vi står for indkøb, tilberedning og levering.

Vi leverer maden på det aftalte tidpunkt - nemmere bliver det ikke

Søndergaard & Back

Anne Marie & Victor

Udover at dele passionen for alt, som har med mad at gøre, deler vi også privatliv. Vi har begge svunget kokkekniven i mange år og beskæftiget os med flere forskellige dele af branchen. Vi har sammen med stor fornøjelse og for glade modtagere drevet vores cateringvirksomhed i flere år, men fik i 2020, lyst til at gøre mere. Derfor tog vi skridtet og flyttede til Nakskov på Lolland med en drøm om at kunne bruge vores evner som kokke og vores brændende lyst til, at gøre en forskel for andre mennesker.

At glæde folk med catering til bryllupper, konfirmationer og andre fester er så skønt, men vi vil også mere end det. Vi vil gerne skabe noget sammen – sammen med andre og til glæde for andre.

Derfor begyndte vi i januar 2022, sideløbende med vores catering, på at levere mad til de helt små i vuggestuen og børnehaven, men også til skolebørn.

Vi vil med vores madordning styrke børns madmod og nysgerrighed og klæde dem godt på til at træffe gode og sunde valg for sig selv. Vi ønsker, at mad, maddannelse og sundhed skal indtage en central plads i børnenes hverdag.

Det daglige måltid producerer vi sammen med unge fra FGU i Maribo. Her håber vi at vores passion og glæde for faget kan smitte af og give nogle unge lyst til og mulighed for at prøve sig selv af i branchen. Vi vil slå et slag for økologien og lære de unge at træffe gode og bæredygtige valg, når det kommer til fødevarer og sammensætning af måltider.